ONDERSTEUNING VOOR DE HORECA
Onze tijdelijke medewerkers voelen zich helemaal thuis in de horeca. Ze kunnen overal aan de slag en pakken hun werk met veel plezier op, of het nu in een chique hotel, gezellig eetcafé of vakantieparkrestaurant is. Ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen!
Jij zet onze tijdelijke medewerkers in voor jouw horecabedrijf. En zij zetten op hun beurt hun kennis en vaardigheden voor jou in. Allemaal zijn ze uitstekend getraind in horeca- en gastvrijheidswerk, zowel vanuit hun studie als vanuit Voilà Support. Zo kunnen ze goed overweg met diverse reserveringssystemen. Beheersen ze alle concepten voor ontbijt, lunch en diner, van buffetten tot ‘fine dining’. En hebben ze zowel de wens als de skills om elk type gast een aangename ervaring te bieden.
DIVERSE WERKZAAMHEDEN
Hieronder vind je enkele werkzaamheden waarvoor je bij ons aan het juiste adres bent:
- Hosting. We leveren je graag de gastheren en -vrouwen om je gasten hartelijk te verwelkomen en te begeleiden naar hun plek in jouw restaurant.
- Bardiensten en bediening. Of het nu achter de bar is of met borden en dienbladen op de werkvloer: je gasten krijgen via ons uitstekende service.
- Keukenwerkzaamheden. Onze medewerkers verzorgen niet alleen ‘de koude kant’. Ze kunnen ook maaltijden afmaken, portioneren en regenereren.
- Banqueting en banquet sales. Van de voorbereiding van feesten en partijen tot de uitvoering daarvan: onze professionals ontzorgen je.
- Receptie en reserveringen. Ons doel: jouw hotelgasten met warme, doelgerichte professionaliteit ontvangen en helpen.
- Overig. Onze tijdelijke medewerkers kunnen ook bijspringen in de snackbar of andere horeca-activiteiten op zich nemen. Vraag om de mogelijkheden!
KLANTEN ALS JIJ
We hebben operationele ondersteuning geboden aan onder andere:
- Landal Orveltermarke. Dit vakantiepark heeft onze tijdelijke medewerkers ingezet in de bediening, bar en snackbar. Zowel op uitvoerend als op supervisorniveau;
- FC Emmen. Onze tijdelijke professionals zijn eindverantwoordelijk voor de skyboxen van deze voetbalclub. Ook leveren we de assistent-horecamanager;
- Hof van Saksen. Dit vakantieresort vraagt ons wekelijks om bedieningsmedewerkers voor hun horeca-outlets. Van één tot tien diensten in de week;
- Buitengoed Fredeshiem. Hier verzorgden twee van onze tijdelijke medewerkers de receptie en reserveringen in het hotel.